Badhuisweg 34 4506 BC Cadzand
logo_txkeur

Het TX-Keurmerk is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor de taxibranche. Ook wij zijn gecertificeerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van dit keurmerk.

Wat houdt dit keurmerk nu precies in? TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Het TX-Keur staat voor vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer. De kwaliteit en veiligheid van een taxirit zijn de belangrijkste pijlers waarop het TX-Keur is gebouwd. De stichting TX-Keur biedt een volledig pakket aan in de vorm van reglementen TX-Keur waarmee een taxi ondernemer aan kan tonen dat het bedrijf aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Het is een evenwichtig pakket en het bevat heldere richtlijnen waaraan de ondernemer die het TX-Keur wil halen moet voldoen. De belangen van reizigers, opdrachtgevers en taxi ondernemers zijn bij het TX-Keur in balans, waardoor TX-Keur het landelijke kwaliteitskeurmerk van de volledige taxibranche is!

Vaak denken mensen dat een taxibedrijf dat dit keurmerk heeft ook automatisch duurder is. Het keurmerk heeft niets te maken met de tarieven die gebruikt worden! Wij hebben dus wel het keurmerk, maar zijn niet duurder dan een taxibedrijf dat dit keurmerk niet heeft. De tarieven voor de taxibranche worden wettelijk vastgesteld. Elke taxi ondernemer is dus verplicht om zijn tarieven binnen de vastgestelde marges te houden, zo is dit ook bij ons het geval!