Badhuisweg 34 4506 BC Cadzand
animation

Taxi Engel

WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR!

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi in Zeeuws-Vlaanderen  dan bent u bij Taxi Engel aan het juiste adres.

Wij hebben op 1-1-2009 het taxibedrijf overgenomen, nadat we zelf al een aantal jaren werkzaam waren in dit bedrijf.  Zodoende hebben wij al jarenlange ervaring en bieden wij verschillende soorten vervoer aan, zoals bijvoorbeeld zittend ziekenvervoer. Onze auto’s zijn hierop perfect voorzien.

Wij staan bekend als een modern bedrijf dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Ons wagenpark bestaat uit jonge, representatieve, rookvrije auto’s waarmee we u gemakkelijk en comfortabel kunnen vervoeren. Alle chauffeurs volgen jaarlijks verschillende cursussen om kwaliteit en veiligheid te kunnen blijven garanderen.

Betrouwbaarheid, veiligheid en klantvriendelijkheid is wat ons onderscheidt van de rest.

Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van ons bedrijf, zodat u altijd kunt rekenen op een optimale service met een sociale chauffeur die u veilig naar uw bestemming brengt. Met deze verwachtingen bent u bij Taxi Engel altijd aan het juiste adres.

Goede service

Doordat we klein zijn hebben we een beter overzicht op het werk en een nauwer contact met de klant, zodat iedere chauffeur weet waar elke klant evt bij geholpen moet worden

Klantvriendelijk

Dit staat bij ons hoog in het vaandel, zodat u altijd gerust van a naar b kunt reizen.

Flexibel

Door de verscheidenheid aan voertuigen een ruime inzetmogelijkheid, dus niet alleen zittend ziekenvervoer maar alles wat met taxivervoer te maken heeft.